22 september 2021

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

De herfst is in aantocht en dat wil zeggen dat er een nieuw skincare seizoen aankomt. 

Bij het vallen van de bladeren, wil je aan de slag gaan met je huidvernieuwing of beter gezegd, een peeling. Tijd om je huid alle liefde te geven na een seizoen waar je net iets meer aan de zon werd blootgesteld. Laat dat helaas ook de nummer 1 oorzaak zijn van je huidveroudering, je pigmentatie en je beginnende rimpels.  

Jij krijgt hierbij een GO om the extra mile te gaan voor je huid en een peeling in te plannen, al dan niet vanuit je eigen badkamer. 

To peel or not to peel? In het najaar is het antwoord volmondig JA! Dat is exact wat we bij Perle di jo bedoelen met huidvernieuwing. 

Waarom een peeling? 

Je huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Dat is een volledig natuurlijk proces waar jij helemaal niets voor hoeft te doen. Helaas zijn er zaken als de zon, stress, luchtvervuiling en minder goede eetgewoonten die je celvernieuwing in de weg staan. 

Als gevolg daarvan stapelen dode huidcellen zich op,  ontstaan er rimpels, acné en kan er pigmentatie optreden. 

Jij wil dus die dode huidcellen elimineren en je celvernieuwing een boost geven. Dat doen we door middel van een peeling. Je voegt bepaalde producten toe aan je skincare routine en boekt een peeling kuur of behandeling bij je favoriete schoonheidsspecialiste. 

Hoe start je aan een peeling? 

Wil je graag thuis aan de slag gaan om je huid te vernieuwen en je zonbeschadigde huid een nieuw leven geven, dan wil je de volgende producten zeker aan je skincare routine toevoegen. 

Zo start je met een peeling vanuit je eigen badkamer: 

Hydrating Clay Masque


Dit masker is je ultrazachte exfoliatie dat je poriën reinigt, je huid textuur verfijnt, hydrateert en kalmeert. 

Je kan dit masker tot 3 keer per week inzetten. 

TIP: Breng het ‘s ochtends voor je ontbijt aan en laat het even inwerken. Alpha Hydroxy Night Cream 


Dit is je ideale nachtcrème als je huid gedehydrateerd is, na bijvoorbeeld een zomervakantie.  Deze crème bevat matige concentraties glycolzuur en melkzuur (lactaatzuur) en verbetert problemen met je huidtextuur

TIP: Breng de Night Cream 2 tot 3 avonden per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) aan.Revival Masque

Je facelift in een potje! Het revival masque zal door de aanwezige krachtige zuren je huid er meteen jonger en veerkrachtiger doen uitzien. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

TIP: Voelt je huid comfortabel aan, breng het masker dan 3 x per week aan en verwijder het na 20 min. Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen.Geef je huid een professionele najaars boost

Wil je een stapje verder gaan, dan kan je vanaf de herfst starten met een peeling kuur of behandeling bij je favoriete schoonheidsspecialiste. 

Bij Perle di Jo werken we met zachte peelings die veilig zijn voor je huid. Zo geniet je van alle voordelen van een peeling, maar kan je gerust zijn dat je natuurlijke beschermlaag niet wordt beschadigd. 

De GREEN PEEL behandeling van Dr Christine Schrammek is de ideale behandeling om je huid een najaars boost te geven en wakker te schudden. Tijdens deze behandeling worden er kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten in je huid gemasseerd. Deze behandeling wordt aangepast aan je huidconditie en persoonlijke doelstelling. 

De GREEN PEEL behandeling is geschikt voor een pigment gevoelige en een zonbeschadigde huid.  

Ben jij klaar om je huid een najaars boost te geven en wil je hierin begeleid worden? 

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x