22 september 2021

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

De herfst is in aantocht en dat wil zeggen dat er een nieuw skincare seizoen aankomt. 

Bij het vallen van de bladeren, wil je aan de slag gaan met je huidvernieuwing of beter gezegd, een peeling. Tijd om je huid alle liefde te geven na een seizoen waar je net iets meer aan de zon werd blootgesteld. Laat dat helaas ook de nummer 1 oorzaak zijn van je huidveroudering, je pigmentatie en je beginnende rimpels.  

Jij krijgt hierbij een GO om the extra mile te gaan voor je huid en een peeling in te plannen, al dan niet vanuit je eigen badkamer. 

To peel or not to peel? In het najaar is het antwoord volmondig JA! Dat is exact wat we bij Perle di jo bedoelen met huidvernieuwing. 

Waarom een peeling? 

Je huid vernieuwt zich elke 28 dagen. Dat is een volledig natuurlijk proces waar jij helemaal niets voor hoeft te doen. Helaas zijn er zaken als de zon, stress, luchtvervuiling en minder goede eetgewoonten die je celvernieuwing in de weg staan. 

Als gevolg daarvan stapelen dode huidcellen zich op,  ontstaan er rimpels, acné en kan er pigmentatie optreden. 

Jij wil dus die dode huidcellen elimineren en je celvernieuwing een boost geven. Dat doen we door middel van een peeling. Je voegt bepaalde producten toe aan je skincare routine en boekt een peeling kuur of behandeling bij je favoriete schoonheidsspecialiste. 

Hoe start je aan een peeling? 

Wil je graag thuis aan de slag gaan om je huid te vernieuwen en je zonbeschadigde huid een nieuw leven geven, dan wil je de volgende producten zeker aan je skincare routine toevoegen. 

Zo start je met een peeling vanuit je eigen badkamer: 

Hydrating Clay Masque


Dit masker is je ultrazachte exfoliatie dat je poriën reinigt, je huid textuur verfijnt, hydrateert en kalmeert. 

Je kan dit masker tot 3 keer per week inzetten. 

TIP: Breng het ‘s ochtends voor je ontbijt aan en laat het even inwerken. Alpha Hydroxy Night Cream 


Dit is je ideale nachtcrème als je huid gedehydrateerd is, na bijvoorbeeld een zomervakantie.  Deze crème bevat matige concentraties glycolzuur en melkzuur (lactaatzuur) en verbetert problemen met je huidtextuur

TIP: Breng de Night Cream 2 tot 3 avonden per week of vaker (afhankelijk van je huidconditie) aan.Revival Masque

Je facelift in een potje! Het revival masque zal door de aanwezige krachtige zuren je huid er meteen jonger en veerkrachtiger doen uitzien. Het verbetert het aanzien van een ongelijkmatige teint en ondersteunt de natuurlijke hydratatie.

TIP: Voelt je huid comfortabel aan, breng het masker dan 3 x per week aan en verwijder het na 20 min. Als je huid droog of trekkerig wordt, verminder je de frequentie. Zodra dit gevoel verdwenen is kan je de frequentie opnieuw verhogen.Geef je huid een professionele najaars boost

Wil je een stapje verder gaan, dan kan je vanaf de herfst starten met een peeling kuur of behandeling bij je favoriete schoonheidsspecialiste. 

Bij Perle di Jo werken we met zachte peelings die veilig zijn voor je huid. Zo geniet je van alle voordelen van een peeling, maar kan je gerust zijn dat je natuurlijke beschermlaag niet wordt beschadigd. 

De GREEN PEEL behandeling van Dr Christine Schrammek is de ideale behandeling om je huid een najaars boost te geven en wakker te schudden. Tijdens deze behandeling worden er kruiden die enzymen, mineralen en vitaminen bevatten in je huid gemasseerd. Deze behandeling wordt aangepast aan je huidconditie en persoonlijke doelstelling. 

De GREEN PEEL behandeling is geschikt voor een pigment gevoelige en een zonbeschadigde huid.  

Ben jij klaar om je huid een najaars boost te geven en wil je hierin begeleid worden? 

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

3 Oorzaken waarom je Huid plots Gevoeliger is

Heb jij plots te maken met een gevoelige huid? Je bent zeker niet alleen. In deze blog pennen wij de meest voorkomende oorzaken voor je neer van je plotse huidveranderingen.

28 maart 2023

Lees meer

Huidverbeterende Make-up in Turnhout

Make-up die huidverbeterend werkt? Kan dat? Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Zeker als je skincare make-up gebruikt, die aandacht heeft voor zuivere ingrediënten én werkt met antioxidanten. Maar waar start je nu?

4 januari 2023

Lees meer

Je Avondritueel voor een Gezonde Huid

In 7 stappen leer jij hoe jij je huid in de avond kan verzorgen . Wij geven je een compleet Avond Skincare Ritueel voor een gezonde huid. Van pre-reiniger tot je nacht serum.

28 oktober 2022

Lees meer

Jouw perfecte peeling in 3 stappen

Je huid voelt in de herfst dik, onzuiver of dor aan. Vandaag is het dus ideale moment om jouw verdikte hoornlaag weer te verdunnen en je stralende, gehydrateerde huid naar boven te toveren.. Let’s get your glow on!

3 oktober 2022

Lees meer

In gesprek met Joke: de drijvende kracht achter Perle di Jo

Ik neem je mee waarom ik besloot schoonheidsspecialiste te worden, hoe ik de overstap maakte van mijn voltijdse job naar mijn eigen huidverbeterend instituut, wat het kantelmoment in mijn carrière als skin expert was en nog zoveel meer!

28 augustus 2022

Lees meer

Welke make-up heb je tijdens de zomer écht nodig?

Wil je een smeltvrije make-up bij de volgende hittegolf, al dan niet in eigen land? Lees dan zeker verder. Met een paar handige trucjes kan je ervoor zorgen dat je blijft stralen.

2 augustus 2022

Lees meer

4 tips voor je skincare routine tijdens de zomer

Wanneer je huid in contact komt met UV-licht, stimuleer je de aanmaak van Vitamine D én je gelukshormoon. Super toch? Maar wees gewaarschuwd, want overdaad schaadt! Extra aandacht voor je skincare routine tijdens de zomer is erg belangrijk. Mijn 4 beste tips deel ik in deze blog met jou!

30 juni 2022

Lees meer

Veilig genieten van je zonvakantie doe je zo

De zomervakantie staat voor de deur! Dat wil zeggen dat je huid aan extra veel zon wordt blootgesteld. In deze blog geef ik je handige tips over hoe jij veilig en zorgeloos kan genieten van je zomervakantie en een gezonde huid behoudt.

3 juni 2022

Lees meer

Onze tips voor een stralende lente glow

Heerlijk, de lente is weer in het land. De dagen worden langer en de zon boost ons gelukshormoon. Net als de natuur, ontwaakt ook jouw huid stilletjes uit haar winterslaap. Nu is dan ook hét moment om je huid te omarmen en voluit te gaan voor die stralende lente glow.

30 maart 2022

Lees meer

Wapen je tegen huidbeschadiging van binnenuit

Wat doe jij om je huid gezond te houden? Niet alles is even controleerbaar. Je leeftijd, erfelijkheid of hormonale factoren heb je niet in de hand. Een complete aanpak van binnenuit belangrijk om huidbeschadiging tegen te gaan. Lees hier alles over hoe je start met de juiste voedingssupplementen.

6 juli 2021

Lees meer

Een veilige zomerse teint

Wil jij graag een kleurtje, maar wil je dit ook graag op een veilige manier bekomen? Lees dan zeker verder!

15 juni 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x