15 juni 2021

Een veilige zomerse teint

Wil jij graag een kleurtje, maar wil je dit ook graag op een veilige manier bekomen? 

Lees dan zeker verder! 

Je weet ongetwijfeld dat je de zonnebank best vermijdt en dat zonnebaden op een strand ook niet het beste voor je huid is. UV-straling gaat ervoor zorgen dat je huid niet alleen sneller gaat verouderen, maar het risico op huidkanker verhoogt aanzienlijk. 

Heb je een lichte huid, dan ga je best niet langer dan 15 minuten onbeschermd naar buiten. Dit is meer dan voldoende om een gezonde dosis vitamine D op te doen.

Wij raden je aan om waar je ook bent je beste vriendin, Miss SPF, mee te nemen. Ze is er in alle vormen en texturen. Voor iedereen wat wils! Zorg er zeker voor dat je ze steeds bij de hand hebt, zodat jij een leven lang een gezonde huid kan behouden. Ontdek hier enkele SPF-producten. 

Kleur zonder zon

Je wil natuurlijk dat zomerse kleurtje zonder je al te veel aan de zon en haar schadelijke stralen te moeten blootstellen. 

We stellen je graag voor aan de wondere wereld van de Tanningcosmetica. 

Tanningcosmetica biedt je een veilig en verantwoord alternatief om een prachtige kleur op je hele lichaam te krijgen zonder dat de schadelijke zon eraan te pas komt. Het leuke is dat jij het zelf kan aanbrengen én er ook niet veel tijd voor nodig hebt. 

Jij kan het dus perfect ‘s ochtends na je douche aanbrengen. 

Hoe begin je aan bruinen zonder zon? 

  1. Reinig en scrub je huid. Hierdoor ga je onzuiverheden verwijderen en neutraliseer je de huid zodat je een egaler effect bekomt én je kleur langer houdt.

  2. Breng je bodylotion aan en wacht tot deze volledig door je huid wordt opgenomen.
  3. Breng je favoriete Self-Tan product aan en laat deze 10 tot 15 minuten drogen. Je kan dit versnellen door gebruik te maken van een haardroger.

TIP: Het Self-Tan product heeft nog enkele uren nodig om zich te ontwikkelen. Ga dus zeker niet meteen sporten als je net je kleurtje hebt aangebracht. 

Welke Self-Tan producten gebruik je best?

Wij werken bij Perle di Jo in Oud-Turnhout met de tanning producten van Marc Inbane. Deze zijn geschikt voor alle huidtypen en huidtinten, zijn erg gemakkelijk om aan te brengen, vrij van parabenen en siliconen waardoor jij veilig kan bruinen. Je hoeft je met andere woorden geen zorgen te maken voor een worteleffect. Een kleurtje krijgen, was nog nooit zo gemakkelijk. 

Je gebruikt een Self-Tan product naar keuze. Dat kan een mousse of een spray zijn. Wij bieden je tal van oplossingen voor je gelaat en voor het lichaam. 

We zetten hier even de kenmerken van de Marc Inbane Tanning Mousse en Spray naast elkaar, zodat jij je goede keuze kan maken.


READY. SET. TAN 

Wil jij graag bruinen zonder zon én de producten van Marc Inbane ontdekken? 

Een veilige zomerse teint

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x