15 juni 2021

Een veilige zomerse teint

Wil jij graag een kleurtje, maar wil je dit ook graag op een veilige manier bekomen? 

Lees dan zeker verder! 

Je weet ongetwijfeld dat je de zonnebank best vermijdt en dat zonnebaden op een strand ook niet het beste voor je huid is. UV-straling gaat ervoor zorgen dat je huid niet alleen sneller gaat verouderen, maar het risico op huidkanker verhoogt aanzienlijk. 

Heb je een lichte huid, dan ga je best niet langer dan 15 minuten onbeschermd naar buiten. Dit is meer dan voldoende om een gezonde dosis vitamine D op te doen.

Wij raden je aan om waar je ook bent je beste vriendin, Miss SPF, mee te nemen. Ze is er in alle vormen en texturen. Voor iedereen wat wils! Zorg er zeker voor dat je ze steeds bij de hand hebt, zodat jij een leven lang een gezonde huid kan behouden. Ontdek hier enkele SPF-producten. 

Kleur zonder zon

Je wil natuurlijk dat zomerse kleurtje zonder je al te veel aan de zon en haar schadelijke stralen te moeten blootstellen. 

We stellen je graag voor aan de wondere wereld van de Tanningcosmetica. 

Tanningcosmetica biedt je een veilig en verantwoord alternatief om een prachtige kleur op je hele lichaam te krijgen zonder dat de schadelijke zon eraan te pas komt. Het leuke is dat jij het zelf kan aanbrengen én er ook niet veel tijd voor nodig hebt. 

Jij kan het dus perfect ‘s ochtends na je douche aanbrengen. 

Hoe begin je aan bruinen zonder zon? 

  1. Reinig en scrub je huid. Hierdoor ga je onzuiverheden verwijderen en neutraliseer je de huid zodat je een egaler effect bekomt én je kleur langer houdt.

  2. Breng je bodylotion aan en wacht tot deze volledig door je huid wordt opgenomen.
  3. Breng je favoriete Self-Tan product aan en laat deze 10 tot 15 minuten drogen. Je kan dit versnellen door gebruik te maken van een haardroger.

TIP: Het Self-Tan product heeft nog enkele uren nodig om zich te ontwikkelen. Ga dus zeker niet meteen sporten als je net je kleurtje hebt aangebracht. 

Welke Self-Tan producten gebruik je best?

Wij werken bij Perle di Jo in Oud-Turnhout met de tanning producten van Marc Inbane. Deze zijn geschikt voor alle huidtypen en huidtinten, zijn erg gemakkelijk om aan te brengen, vrij van parabenen en siliconen waardoor jij veilig kan bruinen. Je hoeft je met andere woorden geen zorgen te maken voor een worteleffect. Een kleurtje krijgen, was nog nooit zo gemakkelijk. 

Je gebruikt een Self-Tan product naar keuze. Dat kan een mousse of een spray zijn. Wij bieden je tal van oplossingen voor je gelaat en voor het lichaam. 

We zetten hier even de kenmerken van de Marc Inbane Tanning Mousse en Spray naast elkaar, zodat jij je goede keuze kan maken.


READY. SET. TAN 

Wil jij graag bruinen zonder zon én de producten van Marc Inbane ontdekken? 

Een veilige zomerse teint

4 tips voor je skincare routine tijdens de zomer

Wanneer je huid in contact komt met UV-licht, stimuleer je de aanmaak van Vitamine D én je gelukshormoon. Super toch? Maar wees gewaarschuwd, want overdaad schaadt! Extra aandacht voor je skincare routine tijdens de zomer is erg belangrijk. Mijn 4 beste tips deel ik in deze blog met jou!

29 juni 2023

Lees meer

Veilig genieten van je zonvakantie doe je zo

De zomervakantie staat voor de deur! Dat wil zeggen dat je huid aan extra veel zon wordt blootgesteld. In deze blog geef ik je handige tips over hoe jij veilig en zorgeloos kan genieten van je zomervakantie en een gezonde huid behoudt.

1 juni 2023

Lees meer

3 Oorzaken waarom je Huid plots Gevoeliger is

Heb jij plots te maken met een gevoelige huid? Je bent zeker niet alleen. In deze blog pennen wij de meest voorkomende oorzaken voor je neer van je plotse huidveranderingen.

28 maart 2023

Lees meer

Huidverbeterende Make-up in Turnhout

Make-up die huidverbeterend werkt? Kan dat? Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Zeker als je skincare make-up gebruikt, die aandacht heeft voor zuivere ingrediënten én werkt met antioxidanten. Maar waar start je nu?

4 januari 2023

Lees meer

Je Avondritueel voor een Gezonde Huid

In 7 stappen leer jij hoe jij je huid in de avond kan verzorgen . Wij geven je een compleet Avond Skincare Ritueel voor een gezonde huid. Van pre-reiniger tot je nacht serum.

28 oktober 2022

Lees meer

Jouw perfecte peeling in 3 stappen

Je huid voelt in de herfst dik, onzuiver of dor aan. Vandaag is het dus ideale moment om jouw verdikte hoornlaag weer te verdunnen en je stralende, gehydrateerde huid naar boven te toveren.. Let’s get your glow on!

3 oktober 2022

Lees meer

In gesprek met Joke: de drijvende kracht achter Perle di Jo

Ik neem je mee waarom ik besloot schoonheidsspecialiste te worden, hoe ik de overstap maakte van mijn voltijdse job naar mijn eigen huidverbeterend instituut, wat het kantelmoment in mijn carrière als skin expert was en nog zoveel meer!

28 augustus 2022

Lees meer

Welke make-up heb je tijdens de zomer écht nodig?

Wil je een smeltvrije make-up bij de volgende hittegolf, al dan niet in eigen land? Lees dan zeker verder. Met een paar handige trucjes kan je ervoor zorgen dat je blijft stralen.

2 augustus 2022

Lees meer

Onze tips voor een stralende lente glow

Heerlijk, de lente is weer in het land. De dagen worden langer en de zon boost ons gelukshormoon. Net als de natuur, ontwaakt ook jouw huid stilletjes uit haar winterslaap. Nu is dan ook hét moment om je huid te omarmen en voluit te gaan voor die stralende lente glow.

30 maart 2022

Lees meer

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

Bij het vallen van de bladeren, wil je aan de slag gaan met je huidvernieuwing of beter gezegd, een peeling. Waarom wil jij je huid peelen en hoe start je zelf aan een peeling? Je leest het in deze blog.

22 september 2021

Lees meer

Wapen je tegen huidbeschadiging van binnenuit

Wat doe jij om je huid gezond te houden? Niet alles is even controleerbaar. Je leeftijd, erfelijkheid of hormonale factoren heb je niet in de hand. Een complete aanpak van binnenuit belangrijk om huidbeschadiging tegen te gaan. Lees hier alles over hoe je start met de juiste voedingssupplementen.

6 juli 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x