30 maart 2022

Onze tips voor een stralende lente glow

Heerlijk, de lente is weer in het land. De dagen worden langer, de zon boost ons gelukshormoon en de natuur staat weer volledig in bloei. Net als de natuur, ontwaakt ook jouw huid stilletjes uit haar winterslaap.

Tijdens de wintermaanden gaat de verwarming in huis naar omhoog en de temperatuur buiten naar omlaag. Hierdoor kan je huid droog, trekkerig of schilferig kan aanvoelen. Heel normaal, want als natuurlijk beschermingsschild tegen vochtverlies stapelt je huid in de winter namelijk wat meer dorre, dode huidcellen op.
Tijdens de zomermaanden gaat je huid zich meer gedragen naar de warme temperaturen waardoor ze vaker zweet en je talgproductie verhoogt. Ook de seizoensverandering kan jij dus voelen aan je huid.

Nu is dan ook hét moment om je huid te omarmen en voluit te gaan voor die stralende lente glow. Wanneer je ons vraagt naar de ultieme tip voor deze frisse gloed (lees: het WOW-effect), dan steekt er één ingrediënt met kop en schouders bovenuit: hyaluronzuur.


Hyaluronzuur, jouw topper voor een stralende lente glow

Hyaluronzuur werkt als een vochtmagneet. Het kan tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht aan vocht absorberen en lokaal vasthouden. De intense hydratatie bezorgt je niet niet alleen een stralende glow. Ook voelt je huid instant soepel, gehydrateerd, zacht en fris aan.

Maar er is nog zoveel meer moois aan dit prachtige ingrediënt.

  • Hyaluronzuur vermindert fijne vochttekortslijntjes en plumpt ze naar buiten.

  • Het beschermt je huid tegen de schadelijke invloed van vrije radicalen. 

  • Hyaluronzuur werkt effectief in het behouden van de elasticiteit van je huid.

  • Nu je huid regelmatiger wordt blootgesteld aan de zon, kan ze opnieuw trekkerig aanvoelen. Hyaluronzuur is dé perfecte begeleider tijdens zonnige dagen.

 

Onze gulden regel: 80/20

De allerbeste skincare resultaten? Daarvoor hanteren we een belangrijke standaard regel: 80/20.

80% van de resultaten bereik je thuis in je badkamer. Met huidverbeterende skincare producten op maat van jouw huidtype en -conditie.

Wil jij graag naar de next level gaan? Het helemaal afmaken, gaan voor de volle 100%, het neusje van de zalm, oftewel: de crème de la crème? Dat kan!

Deze overige 20% van de resultaten behalen we samen in onze professionele behandelruimte.Dat betekent dat we zowel thuis als in het instituut je huid kunnen voorzien van de perfecte lente boost.  


Stappenplan voor een stralende lente glow

Een mini facial in je eigen badkamer

Met de volgende stappen verzeker jij jezelf van een stralende lente glow. De 80% behaal je zo: 

STAP 1: Reinig je huid met een pre-reiniger, reiniger en breng daarna je toner aan. 

STAP 2: Twee keer per week mag je hierop ‘s avonds het Revival Masque aanbrengen en 10 tot 20 minuten laten intrekken alvorens je het afspoelt. 

Ben je een ervaren Environ gebruiker, dan kan je na je toner ook de Cosmetic of Gold Roll Cit inzetten. Dit zal de opname van je actieve ingrediënten verhogen. 

STAP 3: Breng 3 pompjes van de 3D Synergé Filler Cream aan als serum en vervolg met je vitamine a moisturizer. ‘s Avonds kan je als serum ook het Seriénce Night serum voor je vitamine a moisturizer gebruiken. 

STAP 4: Sluit je ochtendroutine steeds af met SPF-bescherming zoals RAD of RAD SHIELD

STAP 5: Tijd om te genieten van een frisse, vernieuwde huid! 


3D Synergé Filler Cream: voor een dagelijkse hydratatie boost in je skincare routine

Environ stelt nooit teleur en al zeker niet met deze nieuwste krachtpatser. 

De 3D Synergé Filler Cream is een geavanceerde krachtige booster, samengesteld om huidverbetering te bieden op 3 niveaus.
Door hyaluronzuur in een optimaal opneembare vorm in te zetten, hydrateert en plumpt deze booster je huid tot in de diepte.

Tegelijkertijd vullen peptides het volume- en vetverlies aan terwijl antioxidanten je huid beschermen tegen omgevingsschade. Dit samen maakt van de 3D Synergé Filler Cream een intens hydraterend, verstevigend én herstellend serum. 

Win win win als je het ons vraagt voor de perfecte lente boost.


Pollogen Divine: voor een hydratatie boost op professioneel niveau 

Met onze Pollogen Divine behandeling gaan we de diepere huidlagen aanpakken. De lagen die we met de skincare producten in je badkamer net niet kunnen bereiken, maar in de behandelruimte wel. Hier maken we écht verschil.

Deze huidvriendelijke behandeling combineert fijne micronaaldjes met radiofrequentie therapie, waardoor we de essentiële bouwstenen van je huid stimuleren. Je huideigen collageenvezels (stevigheid), elastinevezels (elasticiteit) en hyaluronzuur (hydratatie en volume) krijgen een instant boost waardoor je geniet van een stralende, stevige en gezonde huid. Ook interessant als je te maken hebt met verslapping aan de kaaklijn!


Wil jij graag geadviseerd worden? 


Onze tips voor een stralende lente glow

4 tips voor je skincare routine tijdens de zomer

Wanneer je huid in contact komt met UV-licht, stimuleer je de aanmaak van Vitamine D én je gelukshormoon. Super toch? Maar wees gewaarschuwd, want overdaad schaadt! Extra aandacht voor je skincare routine tijdens de zomer is erg belangrijk. Mijn 4 beste tips deel ik in deze blog met jou!

29 juni 2023

Lees meer

Veilig genieten van je zonvakantie doe je zo

De zomervakantie staat voor de deur! Dat wil zeggen dat je huid aan extra veel zon wordt blootgesteld. In deze blog geef ik je handige tips over hoe jij veilig en zorgeloos kan genieten van je zomervakantie en een gezonde huid behoudt.

1 juni 2023

Lees meer

3 Oorzaken waarom je Huid plots Gevoeliger is

Heb jij plots te maken met een gevoelige huid? Je bent zeker niet alleen. In deze blog pennen wij de meest voorkomende oorzaken voor je neer van je plotse huidveranderingen.

28 maart 2023

Lees meer

Huidverbeterende Make-up in Turnhout

Make-up die huidverbeterend werkt? Kan dat? Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Zeker als je skincare make-up gebruikt, die aandacht heeft voor zuivere ingrediënten én werkt met antioxidanten. Maar waar start je nu?

4 januari 2023

Lees meer

Je Avondritueel voor een Gezonde Huid

In 7 stappen leer jij hoe jij je huid in de avond kan verzorgen . Wij geven je een compleet Avond Skincare Ritueel voor een gezonde huid. Van pre-reiniger tot je nacht serum.

28 oktober 2022

Lees meer

Jouw perfecte peeling in 3 stappen

Je huid voelt in de herfst dik, onzuiver of dor aan. Vandaag is het dus ideale moment om jouw verdikte hoornlaag weer te verdunnen en je stralende, gehydrateerde huid naar boven te toveren.. Let’s get your glow on!

3 oktober 2022

Lees meer

In gesprek met Joke: de drijvende kracht achter Perle di Jo

Ik neem je mee waarom ik besloot schoonheidsspecialiste te worden, hoe ik de overstap maakte van mijn voltijdse job naar mijn eigen huidverbeterend instituut, wat het kantelmoment in mijn carrière als skin expert was en nog zoveel meer!

28 augustus 2022

Lees meer

Welke make-up heb je tijdens de zomer écht nodig?

Wil je een smeltvrije make-up bij de volgende hittegolf, al dan niet in eigen land? Lees dan zeker verder. Met een paar handige trucjes kan je ervoor zorgen dat je blijft stralen.

2 augustus 2022

Lees meer

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

Bij het vallen van de bladeren, wil je aan de slag gaan met je huidvernieuwing of beter gezegd, een peeling. Waarom wil jij je huid peelen en hoe start je zelf aan een peeling? Je leest het in deze blog.

22 september 2021

Lees meer

Wapen je tegen huidbeschadiging van binnenuit

Wat doe jij om je huid gezond te houden? Niet alles is even controleerbaar. Je leeftijd, erfelijkheid of hormonale factoren heb je niet in de hand. Een complete aanpak van binnenuit belangrijk om huidbeschadiging tegen te gaan. Lees hier alles over hoe je start met de juiste voedingssupplementen.

6 juli 2021

Lees meer

Een veilige zomerse teint

Wil jij graag een kleurtje, maar wil je dit ook graag op een veilige manier bekomen? Lees dan zeker verder!

15 juni 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x