Over ons

Passion & beauty

Al van jongs af aan had zaakvoerster Joke Borgmans maar één droom: schoonheidsspecialiste worden. Na enkele omwegen kwam ze terecht in de cosmeticasector als vertegenwoordiger. Hier verdiepte ze zich volledig in de maquillage. Toch bleef het kriebelen om voluit voor de schoonheidszorg te gaan. In 2009 waagde ze de sprong en begon ze zelf make-upworkshops te geven. Een weldoordachte keuze, die al snel zijn vruchten afwierp. Met oprechte passie en grondige expertise focust Joke vandaag op huidverbetering, make-up en afslanking.  

“Ik was als kind al gefascineerd door oudere vriendinnen die zich begonnen op te maken. Die passie is nooit meer verdwenen.”

Knowhow & skincare

Met gezonde ambitie en een professionele aanpak is Perle di Jo uitgegroeid tot een bloeiend schoonheidsinstituut in Oud-Turnhout met 2 gedreven beauty experts. De nieuwste verzorgingsapparaten? Innovatieve huidproducten? Dankzij regelmatige bijscholingen zijn we steeds helemaal op de hoogte. Bovendien kiezen we bewust voor gezonde producten, die de huid intens voeden en de poriën niet verstoppen. Allemaal met één doel voor ogen: jou laten stralen.

“We werken uitsluitend met schoonheidsproducten die de huid verrijken. Irriterende crèmes of valse beloftes? Daar doen we niet aan mee. Het verhaal moet kloppen.”

Jij & je huid

Kom langs bij Perle di Jo, laat je zorgen achter en ervaar hoe we jou en je huid 75 minuten lang centraal plaatsen. Ons duo staat klaar om je met open armen te ontvangen. Van resultaatgerichte huidverbetering, over inspirerend kleuradvies, tot pijnloze ontharing. We trakteren elke klant op een persoonlijke aanpak en buitengewone aandacht in een ongedwongen sfeer. Jong of oud? Vrouw of man? We brengen de mooiste versie van jezelf naar buiten. 

“Onze missie? De klanten een goed gevoel geven. We willen dat ze naar huis gaan vol zelfvertrouwen en bruisend van de positieve vibes.”

Schoonheidsbehandelingen voor mannen en vrouwen?

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x