4 januari 2023

Huidverbeterende Make-up in Turnhout

Make-up die huidverbeterend werkt? Kan dat? 

Het antwoord op deze vraag is volmondig ja! Zeker als je skincare make-up gebruikt, die aandacht heeft voor zuivere ingrediënten én werkt met antioxidanten.

Wie investeert in huidverbeterende skincare én langs een skin expert gaat, wil zeker ook aandacht hebben voor zuivere, minerale make-up. 

Draag je over je huidverbeterende skincare toch nog een foundation of make-up producten die poriën gaan verstoppen (door bijvoorbeeld Talk), dan ben je eigenlijk aan het dweilen met de kraan open. 

Say hello to jane iredale - The Skincare Make-up! 

Maar waar start je nu?

Essentiële stappen voor een huidverbeterende make-up

Less is more, daar geloven wij helemaal in. Een huidverbeterende make-up is er dus één die je positieve kenmerken accentueert in plaats van minder leuke kenmerken camoufleert.

De perfecte make-up is er één die je niet ziet zitten. Je wil de ‘wat zie je er goed uit’ reactie krijgen in plaats van ‘oh, jouw make-up ziet er mooi uit’. 

Daarom is het van essentieel belang om steeds te beginnen bij je skincare en je hierin te laten begeleiden door een skin expert. 

Je make-up is je beschermende jasje van je skincare die je eens zo hard laat stralen. 

STAP 1: PRIMER

It’s a crime not to prime! Dit is een stap die je niet wil overslaan, want een primer zorgt ervoor dat:

  • je poriën worden voorbereid, 

  • je minder foundation nodig hebt,

  • je producten beter hechten,

  • je hydratatie op punt blijft.

Dat is exact wat de jane iredale primers doen!


Vind je ideale primer

Deze primers zijn afgestemd op je huidconditie. Wie antiaging wil werken, kan dus rekenen op de nodige antioxidanten die op fijne lijntjes en elasticiteit werken. Wie meer te maken heeft met een probleemhuid zal in een primer de nodige ingrediënten terugvinden die bijvoorbeeld op talgproductie werken. 


STAP 2: FOUNDATION

Tijdens het koudere seizoen wil je zeker een foundation gebruiken die je huid extra comfort biedt. Wij geven je daarom de ideale combinaties voor het najaar, zodat jouw huid kan blijven stralen.

Waarom zou je kiezen voor extra comfort? 

Binnen staat de verwarming aan wat je poriën open zet. Eens je naar buiten gaat, doet de koude je poriën dichtslibben. Dit kan voor huidbeschadiging zorgen, dus wil je daar met je huidverbeterende foundations zeker op inspelen. 

Wat is jouw ideale foundation combinatie dit najaar? 

We sommen hieronder enkele huidcondities op en geven je een ideale combinatie voor het najaar: 

Deze combinaties voeden én beschermen je huid. 

Je kan er trouwens helemaal op vertrouwen dat de producten van jane iredale het juiste voor je huid doen. 

Er komen in de producten geen vulstoffen, ruwe chemicaliën of kunstmatige geurstoffen voor, die je huid onnodig irriteren. Daarnaast is het een merk dat ervoor bekend staat een strikt testbeleid te hebben om te garanderen dat ze producten op de markt brengen die zowel goed zijn voor je (gevoelige) huid als de planeet.

 


STAP 3: FIXATIE SPRAY

Een jane iredale make-up is pas helemaal compleet als je een hydratatie en fixatie spray gebruikt. Deze spray zorgt ervoor dat:

- de aanwezige mineralen kunnen hechten aan elkaar en aan je huid, 

- de houdbaarheid van je make-up tot wel 12u lang gegarandeerd wordt,

- de kleur van je foundation vorm krijgt,

- je make-up waterresistent wordt,

- je hydratatie op punt blijft.

Hou je arm in een hoek van 90° en spray over je hele gelaat. 


Ook hier maakt jane iredale graag een onderscheid in huidcondities.

Je ideale Hydratatie en Fixatie spray 

  • Wanneer je op anti aging of pigmentatie wil werken: Pommist 

  • De perfecte spray voor een gevoelige of reactieve huid: D2O

  • De must have voor een glimmende en/of probleemhuid: Balance


Extra’s bij een huidverbeterende make-up 

Wil je graag een extra toevoegen en het toch nog heel gemakkelijk houden, hou het dan bij een blush die je ook op je ogen kan gebruiken, een mascara en een huidverbeterende lipgloss of verzorging. 

Blush transformeren in oogschaduw

Dat kan je doen met de Glow Time Blush Sticks. Het geeft je wangen een stralend gelifte gloed. Het leuke aan dit product is, dat je het ook op je ogen kan gebruiken. 

Hoe gebruik je de Glow Time Blush Sticks? 

Breng het product rechtstreeks aan op de appeltjes van je wangen en blend het zachtjes met je vingers uit. 


Mascara

A little mascara never hurts! Ontdekte je de gloednieuwe Beyond Lash Volumizing Mascara van jane iredale al? Dit is letterlijk de gezonde mascara waarvan je niet wist dat je hem nu meteen nodig had! 

Lipgloss

Ook hier bracht jane iredale een nieuw wonderproduct op de markt. De PureGloss Lip Gloss creëert vollere soepele lippen met een ultra hydraterende, niet plakkerige formule! 

Deze gloss werkt zowel herstellend bij gebarsten lippen als huidverbeterend, want deze formule bevat hyaluronzuur, peptiden, melkzuur en voedende boters!  Wil jij graag de kracht van jane iredale leren kennen? 


Huidverbeterende Make-up in Turnhout

4 tips voor je skincare routine tijdens de zomer

Wanneer je huid in contact komt met UV-licht, stimuleer je de aanmaak van Vitamine D én je gelukshormoon. Super toch? Maar wees gewaarschuwd, want overdaad schaadt! Extra aandacht voor je skincare routine tijdens de zomer is erg belangrijk. Mijn 4 beste tips deel ik in deze blog met jou!

29 juni 2023

Lees meer

Veilig genieten van je zonvakantie doe je zo

De zomervakantie staat voor de deur! Dat wil zeggen dat je huid aan extra veel zon wordt blootgesteld. In deze blog geef ik je handige tips over hoe jij veilig en zorgeloos kan genieten van je zomervakantie en een gezonde huid behoudt.

1 juni 2023

Lees meer

3 Oorzaken waarom je Huid plots Gevoeliger is

Heb jij plots te maken met een gevoelige huid? Je bent zeker niet alleen. In deze blog pennen wij de meest voorkomende oorzaken voor je neer van je plotse huidveranderingen.

28 maart 2023

Lees meer

Je Avondritueel voor een Gezonde Huid

In 7 stappen leer jij hoe jij je huid in de avond kan verzorgen . Wij geven je een compleet Avond Skincare Ritueel voor een gezonde huid. Van pre-reiniger tot je nacht serum.

28 oktober 2022

Lees meer

Jouw perfecte peeling in 3 stappen

Je huid voelt in de herfst dik, onzuiver of dor aan. Vandaag is het dus ideale moment om jouw verdikte hoornlaag weer te verdunnen en je stralende, gehydrateerde huid naar boven te toveren.. Let’s get your glow on!

3 oktober 2022

Lees meer

In gesprek met Joke: de drijvende kracht achter Perle di Jo

Ik neem je mee waarom ik besloot schoonheidsspecialiste te worden, hoe ik de overstap maakte van mijn voltijdse job naar mijn eigen huidverbeterend instituut, wat het kantelmoment in mijn carrière als skin expert was en nog zoveel meer!

28 augustus 2022

Lees meer

Welke make-up heb je tijdens de zomer écht nodig?

Wil je een smeltvrije make-up bij de volgende hittegolf, al dan niet in eigen land? Lees dan zeker verder. Met een paar handige trucjes kan je ervoor zorgen dat je blijft stralen.

2 augustus 2022

Lees meer

Onze tips voor een stralende lente glow

Heerlijk, de lente is weer in het land. De dagen worden langer en de zon boost ons gelukshormoon. Net als de natuur, ontwaakt ook jouw huid stilletjes uit haar winterslaap. Nu is dan ook hét moment om je huid te omarmen en voluit te gaan voor die stralende lente glow.

30 maart 2022

Lees meer

Peeling Advies: Zo Geef jij je Huid een Najaarsboost

Bij het vallen van de bladeren, wil je aan de slag gaan met je huidvernieuwing of beter gezegd, een peeling. Waarom wil jij je huid peelen en hoe start je zelf aan een peeling? Je leest het in deze blog.

22 september 2021

Lees meer

Wapen je tegen huidbeschadiging van binnenuit

Wat doe jij om je huid gezond te houden? Niet alles is even controleerbaar. Je leeftijd, erfelijkheid of hormonale factoren heb je niet in de hand. Een complete aanpak van binnenuit belangrijk om huidbeschadiging tegen te gaan. Lees hier alles over hoe je start met de juiste voedingssupplementen.

6 juli 2021

Lees meer

Een veilige zomerse teint

Wil jij graag een kleurtje, maar wil je dit ook graag op een veilige manier bekomen? Lees dan zeker verder!

15 juni 2021

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x