Huidverbetering

Huidverbetering mét resultaat

Last van jeugdpuistjes of rimpels op je voorhoofd? Wordt je gelaat ontsierd door pigmentvorming of ouderdomsvlekken? Sukkel je al jaren met een onzuivere of droge huid? Say no more! Huidcoach Joke Borgmans engageert zich met veel passie en expertise voor effectieve huidverbetering. Want iedereen – man of vrouw, jong of oud – verdient het om te stralen!

Huidverbeterende behandelingen op maat

Een uitvoerige huidanalyse vormt de basis van jouw behandelplan. Huidproblemen geïdentificeerd? We formuleren eerlijk huidadvies en starten een persoonlijk traject op. We wenden tal van technieken aan om je huid te verbeteren. Van Oxygeneo, naar microdermabrasie, tot Pollogen. We selecteren de juiste oplossingen en schoonheidsproducten, met veel respect voor jouw huidtype, wensen en budget. Ons ultieme doel? Een gezonde en egale huid, waar jij je écht goed in voelt! Hoe kunnen wij je helpen met huidverbetering?

  • Huidveroudering tegengaan, rimpels verminderen, huid verjongen met anti-aging behandeling
  • Pigmentvlekken verminderen, hyperpigmentatie aanpakken
  • Acne behandelingen
  • Rosacea behandeling, couperose behandeling en eczeembehandeling
  • Kwalitatieve huidproducten: Dr. Christine Schrammek, Environ en Crystal clear
  • Huid versterken van binnenuit met voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programma

Perle di Jo is jouw skin coach in Oud-Turnhout voor zichtbare huidverbetering. Met de juiste knowhow gaan we aan de slag om te adviseren, hydrateren en optimaliseren.

Een doeltreffende huidbehandeling voor huidverbetering?

Maak een afspraak

Huidverbetering

Afslanking

De LPG endermologie lippomassage is dé techniek bij uitstek om snel te vermageren en cellulitis te verwijderen. Een slank silhouet, binnen handbereik!

Lees meer

LPG Endermolift

Endermologie voor het gelaat is de enige techniek ter wereld die de fibroblasten diep in de dermis stimuleert om de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron te reactiveren. Het is een fitness van de huid waarbij je resultaten hebt vanaf de 1ste sessie. We vullen rimpels en kraaienpootjes op, het zorgt voor versteviging van de huid, kin, kaaklijn, hals en decolleté. Vermindering van de dubbele kin, zorgt voor vermindering van de wallen. Het nieuwe toestel behaalt zelfs een wereldprimeur o.w.v. zijn doeltreffendheid.

Lees meer

Microneedling met RF

Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie Huidvernieuwing en meer huidvolume bereikt door een eenvoudige procedure met een minimaal aan hersteltijd. Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie.

Lees meer

Geneo+

De Geneo behandeling is een huidverbetering die in verschillende fases werkt. We gaan eerst de zuurstofbehandeling uitvoeren en nadien TriPollar radiofrequentie. Tijdens de zuurstofbehandeling verwijderen we eerst de dode huidcellen, brengen revitaliserende werkstoffen in de huid en gaan we de zuurstoftoevoer stimuleren. Nadien gaan we aan de hand van radiofrequentie de gelaatscontouren verstrakken.

Lees meer

Environ: Cool Peel

De intelligente huidvernieuwingstechnologie. De unieke Cool Peel Technologie van environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.

Lees meer

Environ : Electro-sonic behandeling

Electro-Sonic ionzyme DF technologie: De referentie voor skincare technologie Het baanbrekende ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën- sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met al resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Lees meer

Huidverzorging

But first: skincare! Met zorgvuldig gekozen producten voeden, reinigen en hydrateren we je huid. Ontspan en laat je verzorgen met speciale aandacht.

Lees meer

Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Lees meer

Make-up

Op zoek naar minerale make-up? Een visagiste voor bruidsmake-up aan huis? Een make-up cursus volgen? Perle di Jo poedert, blendt en contourt.

Lees meer

Kleurenanalyse

Persoonlijk kleuradvies voor je make-up, kleding en haarsnit? Als kleurenconsulent helpen we je graag bij het creëren van de perfecte totaallook!

Lees meer

Ontharen

Perle di Jo is jouw adres voor harsen, suikerontharing, permanente ontharing met de laser. Je kan op ons rekenen voor een glad & zijdezacht resultaat.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x