Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Wilt u nooit meer iedere ochtend die vervelende eyeliner zetten? Of wilt u er gewoon op ieder moment van de dag uitgerust uitzien?Vergeet uitgelopen make-up en stress bij het sporten. Permanente make-up is voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er te allen tijde goed wil uitzien. Geen gedoe meer met ongelijke eyeliners en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf.

Bij permanente make-up op het ooglid kunt u zelf bepalen of u alleen boven wilt of alleen onder, of misschien zelfs boven én onder? Voor de behandeling gebruiken we een zwarte kleur. Bij het zetten van het lijntje op het ooglid wordt er ook tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Met deze behandeling kunnen de ogen in de juiste verhouding worden gebracht met het gezicht. Bij de behandeling is na ongeveer 4-6 weken een nabehandeling nodig om ervoor te zorgen dat de lijn overal even dik is.

MICROBLADING:

De nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up voor de wenkbrauwen.

In de opperhuid worden met een blade (tot 18 micronaalden op een rij) fijne haartjes met de haar-groeirichting mee gepigmenteerd. Semi-permanente wenkbrauwen geven het effect van ultrafijne wenkbrauwhaartjes wat resulteert in een natuurlijke look. Volle wenkbrauwen zijn de trend van nu en met deze nieuwe techniek liggen prachtige wenkbrauwen binnen ieders handbereik.

De techniek is het resultaat van jaren onderzoek en ontwikkeling door een team van deskundigen. De vorm van je wenkbrauwen wordt opgemeten en er wordt rekening gehouden met de anatomie van je gezicht. In sommige gevallen zijn de haartjes te kort, fragmentarisch te dun of te schaars. Indien je wenkbrauwen volledig verdwenen zijn, creëren we een volledig nieuwe wenkbrauw. 

Wat gebeurt er tijdens de raadpleging?

Door middel van een pre-draw wordt je gezichtsvorm & -pigment geanalyseerd. Deze pre-draw zorgt ervoor dat we de juiste stijl kiezen zodat het afgewerkte resultaat precies is wat je wilt. Uw afspraak duurt ongeveer 2-2,5 uur; vormbepaling, voortekenen, kleurbepaling, microblading, nazorginstructies, verzorgingscrème.

POWDERBROWS:

Powderbrows is een nieuwe techniek voor semipermanente make-up. We love this technique! Powderbrows is een nieuwe techniek voor semipermanente make-up die wordt toegepast met een machinale nanonaald.  Je nieuwe wenkbrauwvorm wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf ook geëpileerd.

Wat zijn Powderbrows?

Powderbrows zijn erg subtiel waardoor je wenkbrauwen voller en super strak ogen. Je kunt ze natuurlijk zelf tekenen, maar hoe fijn is het als je met deze prachtige brows wakker wordt? Scheelt je zo een kwartier tot half uur in de ochtend!

Powderbrows is, net als microblading, een techniek die wordt uitgevoerd met gebruik van semipermanente make-up die na ongeveer 3 jaar licht vervaagt tot compleet is verdwenen. Wil je je brows up-to-date houden? Laat dan ongeveer elk jaar je wenkbrauwen bijwerken.

Wat is het verschil tussen Microblading en Powderbrows?

Microblading is een “haartjes” techniek, doormiddel van kleine krasjes in de opperlaag van de huid te maken en hier pigment aan toe te voegen.  Dit blijft het mooiste bij mensen die nog voldoende eigen haartjes hebben. Daarnaast is Powderbrow meer een schaduwtechniek door middel van een “prikkende beweging” te maken, deze techniek wordt vaak gekozen voor meer opvulling te krijgen bij mensen die weinig of geen eigen haartjes meer hebben staan.


Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Afslanking

De LPG endermologie lippomassage is dé techniek bij uitstek om snel te vermageren en cellulitis te verwijderen. Een slank silhouet, binnen handbereik!

Lees meer

LPG Endermolift

Endermologie voor het gelaat is de enige techniek ter wereld die de fibroblasten diep in de dermis stimuleert om de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron te reactiveren. Het is een fitness van de huid waarbij je resultaten hebt vanaf de 1ste sessie. We vullen rimpels en kraaienpootjes op, het zorgt voor versteviging van de huid, kin, kaaklijn, hals en decolleté. Vermindering van de dubbele kin, zorgt voor vermindering van de wallen. Het nieuwe toestel behaalt zelfs een wereldprimeur o.w.v. zijn doeltreffendheid.

Lees meer

Huidverbetering

Met een resultaatgericht behandelplan gaat Perle di Jo de strijd aan met huidproblemen. Rimpels, acne, pigmentvorming of vette huid? Yes we can!

Lees meer

Microneedling met RF

Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie Huidvernieuwing en meer huidvolume bereikt door een eenvoudige procedure met een minimaal aan hersteltijd. Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie.

Lees meer

Geneo+

De Geneo behandeling is een huidverbetering die in verschillende fases werkt. We gaan eerst de zuurstofbehandeling uitvoeren en nadien TriPollar radiofrequentie. Tijdens de zuurstofbehandeling verwijderen we eerst de dode huidcellen, brengen revitaliserende werkstoffen in de huid en gaan we de zuurstoftoevoer stimuleren. Nadien gaan we aan de hand van radiofrequentie de gelaatscontouren verstrakken.

Lees meer

Environ: Cool Peel

De intelligente huidvernieuwingstechnologie. De unieke Cool Peel Technologie van environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.

Lees meer

Environ : Electro-sonic behandeling

Electro-Sonic ionzyme DF technologie: De referentie voor skincare technologie Het baanbrekende ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën- sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met al resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Lees meer

Huidverzorging

But first: skincare! Met zorgvuldig gekozen producten voeden, reinigen en hydrateren we je huid. Ontspan en laat je verzorgen met speciale aandacht.

Lees meer

Make-up

Op zoek naar minerale make-up? Een visagiste voor bruidsmake-up aan huis? Een make-up cursus volgen? Perle di Jo poedert, blendt en contourt.

Lees meer

Kleurenanalyse

Persoonlijk kleuradvies voor je make-up, kleding en haarsnit? Als kleurenconsulent helpen we je graag bij het creëren van de perfecte totaallook!

Lees meer

Ontharen

Perle di Jo is jouw adres voor harsen, suikerontharing, permanente ontharing met de laser. Je kan op ons rekenen voor een glad & zijdezacht resultaat.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x