Ontharen

Ontharen voor vrouwen en mannen

Klop aan bij schoonheidssalon Perle di Jo voor een ontharingsmethode die 100% het gewenste resultaat geeft. Je benen waxen met hars? Je huid pijnloos ontharen met suiker? Bij ons ben je aan het juiste adres. Je geniet gemiddeld 4 weken van een glad resultaat. Wie voorgoed zijdezacht door het leven wil gaan, kiest voor permanente laserontharing. Hiervoor werken we nauw samen met specialist Kirsten Hulsman van Laser 4 You. 

Carefree én hairfree op pad? Dubbel check! 

Perle di Jo is jouw schoonheidsinstituut in Oud-Turnhout. Van definitieve ontharing, over body sugaring, tot gezichtsontharing. Bye bye, ongewenste haartjes!

Prijzen ontharing

Epilatie wenkbrauwen model inbrengen€ 14
Epilatie wenkbrauwen onderhoud€ 10
Epilatie lip/kin€ 8
Epilatie volledig gelaat€ 19,50
Bikini basis€ 20
Bikini string€ 25
Bikini volledig€ 30
Ontharen oksels€ 12
Ontharen onderbenen€ 18,50
Volledige bovenbenen€ 16
Ontharen armen€ 18,50
Ontharen rug€ 55
Ontharen schouders en onderrug€ 25
Ontharen borst of buik€ 35


Op zoek naar een specialist in suikerontharing? Liever permanente ontharing?

Maak een afspraak

Ontharen

Afslanking

De LPG endermologie lippomassage is dé techniek bij uitstek om snel te vermageren en cellulitis te verwijderen. Een slank silhouet, binnen handbereik!

Lees meer

LPG Endermolift

Endermologie voor het gelaat is de enige techniek ter wereld die de fibroblasten diep in de dermis stimuleert om de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron te reactiveren. Het is een fitness van de huid waarbij je resultaten hebt vanaf de 1ste sessie. We vullen rimpels en kraaienpootjes op, het zorgt voor versteviging van de huid, kin, kaaklijn, hals en decolleté. Vermindering van de dubbele kin, zorgt voor vermindering van de wallen. Het nieuwe toestel behaalt zelfs een wereldprimeur o.w.v. zijn doeltreffendheid.

Lees meer

Huidverbetering

Met een resultaatgericht behandelplan gaat Perle di Jo de strijd aan met huidproblemen. Rimpels, acne, pigmentvorming of vette huid? Yes we can!

Lees meer

Microneedling met RF

Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie Huidvernieuwing en meer huidvolume bereikt door een eenvoudige procedure met een minimaal aan hersteltijd. Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie.

Lees meer

Geneo+

De Geneo behandeling is een huidverbetering die in verschillende fases werkt. We gaan eerst de zuurstofbehandeling uitvoeren en nadien TriPollar radiofrequentie. Tijdens de zuurstofbehandeling verwijderen we eerst de dode huidcellen, brengen revitaliserende werkstoffen in de huid en gaan we de zuurstoftoevoer stimuleren. Nadien gaan we aan de hand van radiofrequentie de gelaatscontouren verstrakken.

Lees meer

Environ: Cool Peel

De intelligente huidvernieuwingstechnologie. De unieke Cool Peel Technologie van environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.

Lees meer

Environ : Electro-sonic behandeling

Electro-Sonic ionzyme DF technologie: De referentie voor skincare technologie Het baanbrekende ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën- sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met al resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Lees meer

Huidverzorging

But first: skincare! Met zorgvuldig gekozen producten voeden, reinigen en hydrateren we je huid. Ontspan en laat je verzorgen met speciale aandacht.

Lees meer

Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Lees meer

Make-up

Op zoek naar minerale make-up? Een visagiste voor bruidsmake-up aan huis? Een make-up cursus volgen? Perle di Jo poedert, blendt en contourt.

Lees meer

Kleurenanalyse

Persoonlijk kleuradvies voor je make-up, kleding en haarsnit? Als kleurenconsulent helpen we je graag bij het creëren van de perfecte totaallook!

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x