Afslanking

Afslanking in no-time 

Droom je van een maatje minder, zonder urenlang te zwoegen in de fitness? Snel afvallen en meerdere kilo’s kwijtspelen? Cellulitis behandelen en je huid verstevigen? Afslanking hoeft geen eindeloos, tijdrovend proces te zijn. Schoonheidsinstituut Perle di Jo is the place to be voor een effectieve LPG behandeling. Deze techniek helpt je om gezond te vermageren en je streefgewicht te bereiken, op slechts enkele weken tijd.

LPG endermologie lipomassage

We starten met een kennismakingsgesprek. Wat zijn je probleemzones? Wat zijn je verwachtingen? Daarna starten we een LPG behandeling op, gericht op jouw doelstellingen. De LPG endermologie- techniek rolt zachtjes over de huid, zodat de vetcellen worden gestimuleerd en afgevoerd. Het resultaat? Een slanker silhouet na amper 10 beurten. Om je mooie figuur te behouden, raden we jaarlijkse onderhoudsbeurten aan. Hello, new you!

Hoe kan de LPG behandeling jou helpen?

  • Snel afslanken, strakkere huid
  • Doeltreffende anti-cellulitis behandeling
  • Lichaam opnieuw in shape krijgen na bevalling
  • Zware benen verlichten
  • Verhelpen van vocht ophouden dankzij drainage

Perle di Jo is jouw schoonheidsinstituut in Oud-Turnhout voor gerichte afslanking, zowel voor vrouwen als mannen. Met zichtbare resultaten!

Interesse in afslanking? Cellulitis verwijderen?

Maak een afspraak

Afslanking

LPG Endermolift

Endermologie voor het gelaat is de enige techniek ter wereld die de fibroblasten diep in de dermis stimuleert om de natuurlijke productie van collageen, elastine en hyaluron te reactiveren. Het is een fitness van de huid waarbij je resultaten hebt vanaf de 1ste sessie. We vullen rimpels en kraaienpootjes op, het zorgt voor versteviging van de huid, kin, kaaklijn, hals en decolleté. Vermindering van de dubbele kin, zorgt voor vermindering van de wallen. Het nieuwe toestel behaalt zelfs een wereldprimeur o.w.v. zijn doeltreffendheid.

Lees meer

Huidverbetering

Met een resultaatgericht behandelplan gaat Perle di Jo de strijd aan met huidproblemen. Rimpels, acne, pigmentvorming of vette huid? Yes we can!

Lees meer

Microneedling met RF

Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie Huidvernieuwing en meer huidvolume bereikt door een eenvoudige procedure met een minimaal aan hersteltijd. Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie.

Lees meer

Geneo+

De Geneo behandeling is een huidverbetering die in verschillende fases werkt. We gaan eerst de zuurstofbehandeling uitvoeren en nadien TriPollar radiofrequentie. Tijdens de zuurstofbehandeling verwijderen we eerst de dode huidcellen, brengen revitaliserende werkstoffen in de huid en gaan we de zuurstoftoevoer stimuleren. Nadien gaan we aan de hand van radiofrequentie de gelaatscontouren verstrakken.

Lees meer

Environ: Cool Peel

De intelligente huidvernieuwingstechnologie. De unieke Cool Peel Technologie van environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.

Lees meer

Environ : Electro-sonic behandeling

Electro-Sonic ionzyme DF technologie: De referentie voor skincare technologie Het baanbrekende ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën- sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met al resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Lees meer

Huidverzorging

But first: skincare! Met zorgvuldig gekozen producten voeden, reinigen en hydrateren we je huid. Ontspan en laat je verzorgen met speciale aandacht.

Lees meer

Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Lees meer

Make-up

Op zoek naar minerale make-up? Een visagiste voor bruidsmake-up aan huis? Een make-up cursus volgen? Perle di Jo poedert, blendt en contourt.

Lees meer

Kleurenanalyse

Persoonlijk kleuradvies voor je make-up, kleding en haarsnit? Als kleurenconsulent helpen we je graag bij het creëren van de perfecte totaallook!

Lees meer

Ontharen

Perle di Jo is jouw adres voor harsen, suikerontharing, permanente ontharing met de laser. Je kan op ons rekenen voor een glad & zijdezacht resultaat.

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x