Make-up

Minerale make-up

Make-up die je huid verzorgt, voedt en beschermt? Foundation die geschikt is voor de gevoelige huid? Bij schoonheidssalon Perle di Jo kan je terecht voor minerale make-up van het topmerk Jane Iredale. Wil je jezelf laten opmaken voor een speciale gelegenheid? Zaakvoerster Joke Borgmans is een ervaren visagiste. Met gezonde make-up brengt ze je natuurlijke schoonheid naar buiten. Eyebrows on fleek? Definitely!


jane Iredale minerale Make-up

Bruidsmake-up 

Yes, jij gaat trouwen! Op je huwelijksdag wil je stralen als nooit tevoren. Perle di Jo gaat aan de slag met poeders en penselen voor jouw bruidsmaquillage. Enkele weken op voorhand plannen we een proefsessie in, om je bruidsmake-up te bespreken en uit te testen. Op de grote dag zelf komen we graag aan huis. Een ontspannen momentje voordat je in de spotlight staat? Heerlijk!

Make-upworkshops

Een avondje uit met vriendinnen? Een ontspannen vrijgezellen in een sfeervolle setting? Trakteer jezelf op een gezellige ladies event met de make-upworkshops van Perle di Jo. Drie uur lang verklappen we hoe je jezelf van A tot Z kan maquilleren. Reken op een heleboel praktische make-up tips and tricks. 

Perle di Jo is jouw schoonheidsinstituut in Oud-Turnhout, dat allé make-upgeheimen kent. Met bronzer en blush zetten we jouw sterke punten in de verf!

Op zoek naar natuurlijke make-up? Workshop make-up vastleggen?

menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x