Huidverbetering

Huidverbetering mét resultaat

Last van jeugdpuistjes of rimpels op je voorhoofd? Wordt je gelaat ontsierd door pigmentvorming of ouderdomsvlekken? Sukkel je al jaren met een onzuivere of droge huid? Say no more! Huidcoach Joke Borgmans engageert zich met veel passie en expertise voor effectieve huidverbetering. Want iedereen – man of vrouw, jong of oud – verdient het om te stralen!

Huidverbeterende behandelingen op maat

Een uitvoerige huidanalyse vormt de basis van jouw behandelplan. Huidproblemen geïdentificeerd? We formuleren eerlijk huidadvies en starten een persoonlijk traject op. We wenden tal van technieken aan om je huid te verbeteren. Van Oxygeneo, naar microdermabrasie, tot Pollogen. We selecteren de juiste oplossingen en schoonheidsproducten, met veel respect voor jouw huidtype, wensen en budget. Ons ultieme doel? Een gezonde en egale huid, waar jij je écht goed in voelt! Hoe kunnen wij je helpen met huidverbetering?

  • Huidveroudering tegengaan, rimpels verminderen, huid verjongen met anti-aging behandeling
  • Pigmentvlekken verminderen, hyperpigmentatie aanpakken
  • Acne behandelingen
  • Rosacea behandeling, couperose behandeling en eczeembehandeling
  • Kwalitatieve huidproducten: Dr. Christine Schrammek, Environ en Crystal clear
  • Huid versterken van binnenuit met voedingssupplementen van Advanced Nutrition Programma

Perle di Jo is jouw skin coach in Oud-Turnhout voor zichtbare huidverbetering. Met de juiste knowhow gaan we aan de slag om te adviseren, hydrateren en optimaliseren.

Een doeltreffende huidbehandeling voor huidverbetering?

Huidverbetering
menu

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x