Kleurenconsulent

Kleurenconsulent voor jouw kleurenprofiel

De juiste kleuren kunnen je look maken of kraken. Wil je exact weten welke tinten matchen met jouw gelaat en haarkleur? Miskopen voorgoed vaarwel zeggen? Tijdens een sessie van 2,5 uur geeft zaakvoerster en kleurenconsulent Joke Borgmans eerlijk en deskundig kleuradvies voor je make-up, kleding en kapsel. We creëren een totaalplaatje dat van kop tot teen klopt. Let’s make you stand out from the crowd!

Kleuranalyse van A tot Z

We starten de kleuranalyse met een eenvoudige vraag: zilver of goud? Aan de hand van verschillende doeken kijken we welke optie jouw gelaat helemaal doet opleven. Nadien gaan we met de overige tinten van de regenboog aan de slag, om te ontdekken welk kleurtype jij bent. Herfst, lente, winter of zomer? Elk seizoen komt met zijn flatterende kleurencombinaties. Dankzij het compacte kleurenpaspoort heb je altijd een overzichtje op zak. De perfecte partner-in-crime tijdens het shoppen!

Perle di Jo is je kleurenconsulent in Oud-Turnhout. Met jouw unieke kleurenpallet willen we je adviseren en inspireren om te stralen, elke dag opnieuw.

Kleurenanalyse door een kleurenconsulent?

Maak een afspraak

Kleurenconsulent

Huidverbetering

Met een resultaatgericht behandelplan gaat Perle di Jo de strijd aan met huidproblemen. Rimpels, acne, pigmentvorming of vette huid? Yes we can!

Lees meer

Huidverzorging

But first: skincare! Met zorgvuldig gekozen producten voeden, reinigen en hydrateren we je huid. Ontspan en laat je verzorgen met speciale aandacht.

Lees meer

Afslanking

De LPG endermologie lippomassage is dé techniek bij uitstek om snel te vermageren en cellulitis te verwijderen. Een slank silhouet, binnen handbereik!

Lees meer

Environ: Cool Peel

De intelligente huidvernieuwingstechnologie. De unieke Cool Peel Technologie van environ is een revolutionaire, niet-invasieve en intelligente benadering van huidpeeling die op een veilige en doeltreffende manier het aanzien van de huid verbetert.

Lees meer

Environ : Electro-sonic behandeling

Electro-Sonic ionzyme DF technologie: De referentie voor skincare technologie Het baanbrekende ionzyme DF apparaat van Environ combineert twee geavanceerde technologieën- sonoforese op lage frequentie (geluidsgolven) en gepulseerde Iontoforese (elektrische stroom). Deze Dual Electro-Sonic Technologie creëert miniscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn met al resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

Lees meer

Pollogen

Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie Huidvernieuwing en meer huidvolume bereikt door een eenvoudige procedure met een minimaal aan hersteltijd. Microneedling - Voluderm - Radiofrequentie.

Lees meer

Geneo+

De Geneo behandeling is een huidverbetering die in verschillende fases werkt. We gaan eerst de zuurstofbehandeling uitvoeren en nadien TriPollar radiofrequentie. Tijdens de zuurstofbehandeling verwijderen we eerst de dode huidcellen, brengen revitaliserende werkstoffen in de huid en gaan we de zuurstoftoevoer stimuleren. Nadien gaan we aan de hand van radiofrequentie de gelaatscontouren verstrakken.

Lees meer

LPG Endermolift

Bij endermologie voor het gelaat wordt als een echte fitness voor de huid de natuurlijke synthese van essentiële jeugdige stoffen opgewekt. De behandeling kan worden ingezet om rimpels te vullen, de teint te verhelderen, de huid te verstevigen of een dubbele kin te verkleinen.

Lees meer

Make-up

Op zoek naar minerale make-up? Een visagiste voor bruidsmake-up aan huis? Een make-up cursus volgen? Perle di Jo poedert, blendt en contourt.

Lees meer

Ontharen

Perle di Jo is jouw adres voor harsen, suikerontharing, permanente ontharing met de laser. Je kan op ons rekenen voor een glad & zijdezacht resultaat.

Lees meer

Massages

Je zorgen achterlaten en puur genieten? Boek één van onze ontspannende massages. Voor het volledige lichaam, of specifiek voor rug of nek.

Lees meer

Permanente Make-Up - Microblading - Powderbrows

Lees meer

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x