Make-Up

Op deze pagina vind u informatie over de onze make-up behandelingen die wij aanbieden. Mocht u meer informatie willen of een afspraak maken dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Pagina in aanbouw

Perle di Jo biedt u een ruim gamma aan van gelaatsbehandelingen. Het doel van de verzorgingen is huidverbetering en ontspanning. Elke verzorging wordt afgestemd op het huidtype en de eventuele problematiek van de huid. Alle verzorgingen worden uitgevoerd met de producten van “Dr. Christina Schrammek” of “Klapp Cosmetics”, beide zeer innoverend en vernieuwende merken, welke verscheidene keren in de prijzen zijn gevallen.

Huidverbetering

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat wordt meestal een kuur van zes behandelingen aangeraden. We maken eerst een behandelingsplan op maat en schrijven huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik voor, die zijn afgestemd op uw behoefte en voor een optimaal resultaat zullen zorgen.

 

Vitamine A – Thermo face Gym  90’

exclusieve verzorgingen Klapp cosmetics

€ 80

CSII – Collageenstimulerende behandeling 90’

exclusieve verzorgingen Klapp cosmetics

€ 80

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wilt u weten of microdermabrasie iets voor u kan betekenen?

Maak een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.

Microdermabrasie is een echte oppepper voor de huid en kan heel goed ingezet worden om de huid te verbeteren bij acne of acnelittekens, bij grove poriën of bij een verdikte, vale huid.

Contacteer ons

Perle Di Jo

De Blokken 12

2360 Oud-Turnhout

Tel: +32(0)496120943

Email: info@perledijo.be

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Vul dan ons online afspraken formulier in en wij nemen graag contact met u op. 

 

 

Volg ons

Stuur ons een email