Behandelingen

Op deze pagina vind u informatie over de behandelingen die wij aanbieden. Mocht u meer informatie willen of een afspraak maken dan kunt u altijd contact met ons opnemen via mail of telefoon.

Huidverzorging

Perle di Jo biedt u een ruim gamma aan van gelaatsbehandelingen. Het doel van de verzorgingen is huidverbetering en ontspanning. Elke verzorging wordt afgestemd op het huidtype en de eventuele problematiek van de huid. Alle verzorgingen worden uitgevoerd met de producten van “Dr. Christina Schrammek” of “Klapp Cosmetics”, beide zeer innoverend en vernieuwende merken, welke verscheidene keren in de prijzen zijn gevallen.

Quick Facial (duur 45 min)

Reinigende gelaatsverzorging

€ 40

Basisverzorging (duur 60 min)

Klassieke verzorging inclusief massage

€ 50

Huidverbetering

De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar, maar voor een optimaal resultaat wordt meestal een kuur van zes behandelingen aangeraden. We maken eerst een behandelingsplan op maat en schrijven huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik voor, die zijn afgestemd op uw behoefte en voor een optimaal resultaat zullen zorgen.

 

Vitamine A – Thermo face Gym  90’

exclusieve verzorgingen Klapp cosmetics

€ 80

CSII – Collageenstimulerende behandeling 90’

exclusieve verzorgingen Klapp cosmetics

€ 80

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een intensieve peeling met een apparaat om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten. De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. De huid krijgt een nauwkeurige en gecontroleerde peeling tot het gewenste niveau is bereikt.

Des te meer behandelingen je ondergaat, des te mooier het resultaat zal zijn. Microdermabrasie in een kuur geeft het beste en mooiste resultaat.

Wilt u weten of microdermabrasie iets voor u kan betekenen?

Maak een afspraak voor een persoonlijk huidadvies.

Microdermabrasie is een echte oppepper voor de huid en kan heel goed ingezet worden om de huid te verbeteren bij acne of acnelittekens, bij grove poriën of bij een verdikte, vale huid.

Ontharen

Ontharen is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar lang wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt.

Ontharen gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is (wenkbrauwen, armen, benen, bikinilijn) of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip, kin en wangen van een vrouw.

 

Epilatie van de Wenkbrauwen

Gratis tijdens gelaatsverzorging

€ 8

Modelleren van de wenkbrauwen

€ 12

Permanente Ontharing

De gekoelde kop van ons laserapparaat wordt geplaatst op het te behandelen gebied. De energie die vrijkomt uit de diodelaser wordt door het pigment dat zich onder in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. 

Hoe donkerder het haar, hoe meer pigment en hoe effectiever de behandeling zal zijn. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor het haar veilig en voorgoed gaat uitvallen. Het uitvallen van het haar kan 1 tot 3 weken duren. 

Na de eerste behandeling moet er reeds een duidelijk zichtbaar resultaat zijn!

 

Prijzen zijn op aanvraag

LPG Lipomassage

Minder cellulite, vet en een stevigere huid? Met de innovatieve endermologie behandeling kunnen wij de huid verstrakken, vet verminderen en cellulite verbeteren waar u wilt. De door LPG ontwikkelde lipomassage technologie geeft u op natuurlijke wijze een slank en strak silhouet.

Ondanks allerlei lichaamsoefeningen en de strengste diëten blijft het lichaam op sommige plaatsen te zwaar. Lipomassage, een techniek van Endermologie®, biedt dé oplossing voor cellulite, plaatselijke vetophoping en huidverslapping. Op korte termijn weer een mooi silhouette krijgen behoort voortaan tot de mogelijkheden. Een duurzame oplossing waaraan geen chirurgie te pas komt!

Voor Endermologie is vooraf een intakegesprek noodzakelijk. 

Manicure

De handverzorging bestaat uit het vijlen van de nagels, nagelriemen en velletjes verwijderen,… Kortom een complete verzorging. De nagels kunnen ook gelakt worden zowel volledig als french( enkel boordje)

Er kan ook een paraffine bad toegevoegd worden. Bestaat uit peeling van hand en onderarm, de hand wordt ondergedompeld in de paraffine; lekker warm en ontspannend. Even laten rusten en de handen zijn super zacht. Een aanrader vooral in de winter en voor personen met droge handen, alsook goed tegen gewrichtspijnen. 

Manicure

€ 19

Lakken van de nagels

bij een manicure of pedicure

€ 3

Pedicure

Vindt u het belangrijk om uw voeten in goede conditie te houden? Wilt u uw voeten niet verbergen, maar ze juist laten zien? Of kiest u vanwege medische redenen voor professionele voetverzorging? Wat uw reden ook is, uw voeten zijn in goede handen bij onze pedicures.

Bij onze pedicures kan je terecht voor de verzorging van je voeten, zoals het knippen van nagels, het verwijderen van eelt, likdoorns en/of het behandelen van nagelklachten. Ook kan je worden geadviseerd over voetverzorging en schoenkeuze.

 

Pedicure

Enkel in combinatie met gelaatsverzorging

€ 26

Massage

Wie is er nou geen liefhebber van een heerlijke massage? Veel mensen zullen aangeven liefhebber te zijn van massages maar daarnaast belonen wij onszelf te weinig met een moment van ontspanning. Naast dat een massage als “fijn” wordt ervaren is het ook nog eens gezond!

U kunt kiezen uit massages die gericht zijn op uw lichaam, zoals een sportmassage of een voetmassage, maar we bieden ook (unieke) massages die uw gemoed kalmeren.

 

Relaxerende nek en rugmassage
€ 28
Spierontspannende rugverzorging
€ 39
Klassieke lichaamsmassage
€ 58

Make-Up

Wij zijn gespecialiseerd in het maquilleren van mensen, en daarom werken we samen met het professionele merk ART DECO. Art deco creëert sublieme make-up met de beste kwaliteit tegen betaalbare prijzen.

U kan bij ons terecht voor zo wel een gewone dag maquillage als een glamoureuse avond make-up. Wenst u het effect van een coup d’eclat dan gebruiken we een speciale ampul voor een opspannend effect, waardoor de make-up langdurig blijft.

 

Dag make-Up

€ 30

Avond Make-Up

€ 30

Contacteer ons

Perle Di Jo

De Blokken 12

2360 Oud-Turnhout

Tel: +32(0)496120943

Email: info@perledijo.be

Maak een afspraak

Wilt u een afspraak maken? Vul dan ons online afspraken formulier in en wij nemen graag contact met u op. 

 

 

Volg ons

Stuur ons een email